VVD bouwt mee aan Funland in Galecop

Het Oranje Fonds organiseert samen met duizendenorganisaties weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. De Nieuwegeinse VVD kiest voor doen en helpt mee om funland in Galecop te bouwen.

Het idee voor Funland is ontstaan doordat drie jongens uit groep 8 een minecraft toernooi van bibliotheek de Tweede Verdieping hebben gewonnen. Deelnemers moesten in groepen hun Happy Place in Nieuwegein ontwerpen. De HappyPlace van de winnaars heet Funland.

De gemeente heeft aangeven dat ze bij het amfitheater hun ontwerp mogen realiseren. De Nieuwegeinse VVD helpt hen graag daarbij. Het resultaat moet worden een ontmoetingsplek te creƫren waar jong en oud de natuur, elkaar en zichzelf kunnen beleven. Een plek waar het gezellig is om er te zijn!

Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn van 10 tot 13 uur. De ingang is bij de kruising van de Willem Elsschothove/LucasvanLeydenhage to nr 67