Verkiezingsprogramma VVD Nieuwegein vastgesteld

Tijdens de ALV in november heeft de VVD het verkiezingsprogramma vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Ellie Eggengoor, lijsttrekker voor de VVD Nieuwegein:

"Onze gemeente, inmiddels 50 jaren jong, staat in de komende jaren voor grote opgaven: Er is nog steeds een groot tekort aan beschikbare, laat staan betaalbare, woningen. We bouwen daarom veel woningen bij. Maar hoe zorgen we ervoor dat iedereen een prettige woonomgeving houdt, dat we allemaal mobiel blijven, dat we de stad aanpassen aan de klimaatverandering en de stad in 2040 energieneutraal gemaakt hebben. Dat zijn onderwerpen waar het de komende jaren over moet gaan.

In de periode naar de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 kijken we niet alleen vooruit, maar ook een heel klein beetje terug. Want welke goede dingen hebben we geleerd en willen we voor de toekomst behouden? En welke keuzes willen wij maken waardoor het leven, werken en ondernemen in Nieuwegein beter en waardevoller wordt? Wij willen u in dit programma ons antwoord geven, door onze ideeën met u te delen voor een betere stad die klaar is voor de toekomst. " 

Lees ons gehele verkiezingsprogramma in de bijlage.